Sinun paikkasi?

Haemme nyt kokenutta ja sitoutunutta sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua erikoistavarakaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksiin, joiden asiakkaat ovat pohjoismaissa. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä, mutta työssä olet myös mukana yli 60 henkilön porukassa.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tekniikat: C#, WebAPI (REST), SQL Server, WPF, .NET Core ja lähitulevaisuudessa yhä enemmän modernit web-teknologiat HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular ja/tai React. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä tutustumaan ensin perinteisempään desktop-ohjelmistoon ja sen jälkeen kehittämään tämän pohjalta uutta pilviratkaisua (Azure). Erityisesti pilvi- ja web-teknologioiden osaamisesta saa haettaessa plussaa.

Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista ja järjestämme koulutusmatkoja, joilla kohotetaan ryhmähenkeä yhteisellä tekemisellä. Tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja haluamme palkita meillä viihtyvät työntekijät bonuksilla ja eläkesäästöohjelmalla.

Rauhallinen työpaikka sijaitsee Raisiossa, jonne bussit (206, 220, 221) kulkevat hyvin Turusta ja parkkitilaa on runsaasti.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leirolle 7.4.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.


Tämä sivusto käyttää evästeitä vierailijoiden laskemiseen, vierailulähteiden määrittämiseen sekä sivuston kehittämiseen. Tämän sivuston seurantapalvelun tarjoaa Google Analytics. Vierailutiedot kerätään anonyymisti ja kerättyä dataa ei jaeta muille osapuolille.